Henry tar på sig dansskorna


Snöra skorna hårt så att de sitter fast ordentligt, snart kör vi:

Henry hjärta valborg



Det är vår!


bodysugar

bookofmiri

bee hives

Brynjaj



Henry kommer bara leta vårtecken på Corona imorgon. Häng in era varma ytterkläder i garderoben så firar vi in sommaren på varmt dansgolv! Henry är även sjukt glad att få ha High Stepping som gäst i Skybaren, det kommer bli en briljant kväll. 

För övrig inspiration tipsar Henry om:

Stylelikeu
Lookbook

Vi ses imorgon!


Klubb Henry goes vår på valborg




Tack Kitsch!

För det första vill vi tacka för igår! Tack klubb Kitsch och tack alla ni som kom! Mjuka fotöljer och härligt barhäng gjorde hela Umeå varmt. Vi smälte total för Kitsch och nu är sommaren mycket närmre, visst känner ni?

Vi vill även tacka dig som kom fram och tipsade oss om nytt från Robyn. Robyn är ju något utav det finaste vi vet och vi vill därför citera henne från en intervju i tidningen Bon där hon säger:

"Jag skulle vilja se vad som faktiskt är min kropp, vad som är mitt sociala fängelse, och vad som bara är jag. Liksom kunna separera och ta kontroll och själv välja vilken del av mig jag vill använda och inte bara trycka ihop dem till en sak. Och jag vill vara medveten om hur de olika delarna påverkar varandra."

Och Henry lyfter hatten. För finns det något som Henry gillar så är det lösbrytare, våghalsar och folk som gör musik av hela sig själv. Vi ses snart på dansgolvet, Henry längtar redan.






Alla vet vad Henry gör i centrum


Idag solar Henry sig i glansen av fina Umebor. Bränner sig stekhet på alla snygga människor som tinar fram i centrum. "Det är som att våren lockar fram modig efter tjusig, fin efter vågad, smart efter trevlig. Och ikväll, ikväll får vi själva lov att finbesöka Klubb Kitsch" säger han stolt.

Så kom och hetta i baren, häng löst i mjukfotöljerna eller sväng om på dansgolvet. Ikväll på Klubb Kitsch bjuder Henry upp till tryckande puls:


henry hjärta kitsch



Henry har vårkänslor för Klubb Kitsch



Klubb Henry gästar Klubb Kitsch på lördag den 24 april. De håller till i Hotell Avenys lobbybar. För mer info se evenemanget på facebook eller besök: klubbkitsch.blogspot.com



Henry önskar glad påsk!


Kära vänner!

Det har varit glest med uppdateringar här på bloggen men Henry har haft mycket att stå i. För er som missat det så spelade vi i studion på lördagen under Umeå Open. Vi hade en fantastisk kväll tillsammans med alla er som kom och dansade och lämnade glatt över till Festa med killar som, vid midnatt, fortsatte i studion!

Vi vill även tacka er som trotsade den trista tiden i månaden och kom och dansade under cirkuskvällen. Till alla skäggiga damer: ni är vackrast i världen.

Vi skulle såklart vilja ge er alla varsitt påskägg, men vi tänkte att vi istället ger er en spellista, för er att njuta av. Det är en blandning av musik ni redan fått och ny spänning, endel lite lugnare spår finns också med, allt med den begränsning som Spotify innebär.

Vi hoppas att vi ses snart, snart. Tills dess smider vi planer och hoppas att ni håller ögon och öron öppna..

Allas er, Henry 

Ps. Henry hjärta er


RSS 2.0