Henry ger bort biljetter till Umeå Open


Kära vän,

Är det så att du vill gå på Umeå Open? Kanske till och med så att du vill ha en biljett av Henry?

Det har säkert inte undgått dig att Klubb Henry spelar skivor på Corona tillsammans med Dj Teres och Brraaap!! Brraaap!! nu på fredag. Henrys hjärta kommer självklart slå hårt för dina steg på dansgolvet.

Och som en liten krydda till kärleksstämningen tänkte vi därför utlysa en tävling. Henry gillar brev. Så de fem personer som skriver de bästa breven till Henry kommer att få varsin biljett till Umeå Open. Vad "bäst" är, är upp till dig att författa och Henry att avgöra..

Brevet lämnar du i brevlådan framme vid dj-båset på fredag. Glöm bara inte att skriva ditt namn och telefonnummer i brevet.

Din, Henry




Henry hjärta Umeå Open likamed sant





Kärlekshistorien mellan Henry och Umeå Open börjar med ett hett förspel på Corona nu på fredag. Tillsammans med de fantastiska DJ Teres och Brrrap!! Brrrap!!, hoppas Henry kunna ge er samma pirr i magen inför festivalen som Henry själv känner. 

Det är rosor och choklad, rosa skimmer och fjärilar i magen som gäller. Kom och känn Henrys puls slå hårt för Umeå Open nu på fredag!




Henry tackar för senast!




Sent omsider tackar Henry som fan för en fantastisk sportkväll! Vi hade en härligt svettig kväll och hoppas att Ni kände detsamma. Hursomhelst var Ni i allafall sjukligt snygga!

Och även: HATTEN AV för Er som hoppade hopprep sent in på natten! Ni fick hela Henry att storma!



Svett är hett







Vi ses på dansgolvet ikväll




Henry älskar äkta kärlek




KLUBB HENRY 12/2 (SPORT)




Henry älskar I Blame Coco feat. Robyn









Redan har han orsakat panik





Häromdagen fick vi, än en gång, höra att vi inte kan det här med att spela skivor och ordna klubb för att "vi är tjejer". Det är skrattretande tycker vi. Det är skrattretande att det finns killar i den här staden som ens har tid att säga sådant skit. Själva har vi fullt upp med att se till att vår egen klubb blir fantastisk. Men när vi är förbannade och vill prata med Henry om det hela tittar han bara på oss med de varmaste ögon och säger:

"Må bästa man vinna".

Den 12 februari kl. 22.00 öppnar vi portarna till hela Corona. Vi intar båda dansgolven och hoppas att ni kommer dit och hjälper till att slå sönder allt hittepå om vad man (eller kvinna) kan och inte kan. Bara kom och äg dansgolvet ihop med Henry. Släpp hämningarna och var fantastiska män, kvinnor eller vadhelst annat ni än må vara. Vi är inte så noga med sånt där.



RSS 2.0